Kapsalon Kwafé

Kwafé in Edegem

Stap binnen bij Kwafé Edegem, waar een losse stijl en vakmanschap samenkomen. Ons toegewijde team staat klaar om je een eigentijdse look te bezorgen die perfect bij jou past. Ervaar de combinatie van trendy kapsels en een relaxte huislijke sfeer. Bij Kwafé streven we ernaar om jouw unieke stijl te accentueren en je met zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan.

Toegewijde eigenares

Tine de Weerdt

Tine, onze toegewijde eigenares sinds 2013, brengt niet alleen haar passie voor kapsels naar Kwafé, maar ook haar liefde voor de horeca. Haar veelzijdigheid komt tot uiting in zowel het creëren van stijlvolle kapsels als het bieden van een gastvrije sfeer. 

Gepassioneerde kleurenspecialist

Joyce Faucconier

Ontmoet Joyce, onze gepassioneerde kleurenspecialist bij ons. Met haar creativiteit en ervaring brengt ze jouw haarkleur tot leven. Laat je betoveren door Joyce’s unieke benadering, waarin jouw persoonlijkheid en stijl centraal staan. Ontdek de kunst van haarkleuring bij Joyce en geef je look een stralende, persoonlijke touch.

Doorgewinterde professional

Nele Delaet

Nele, onze doorgewinterde professional. Sinds januari 2023 bij ons maar heeft al een schat aan ervaring in het kappersvak. Met haar jarenlange expertise biedt ze niet alleen vakmanschap, maar ook een persoonlijke touch. Vertrouw op Nele voor een kapsel dat perfect past.

Openingsuren

Maandag

9u - 15u

Dinsdag

10u - 20u

Woensdag

9u - 17u

Donderdag

11u - 20u

Vrijdag

9u - 15u