Tattoo

Gosia Zdanio

INKORAMA

Welkom bij Inkorama, waar kunst en huid elkaar ontmoeten sinds 2000. Met onze wortels stevig verankerd in Kapellen verspreiden we onze inkt nu ook naar Edegem. We zijn trots op ons divers team van nationale en internationale artiesten aan te kunnen bieden, elk gespecialiseerd in unieke tattoo stijlen, zowel elektrisch als manueel getatoeerd,

We dragen de strikt hygiënische normen hoog in het vaandel, zodat we een veilige en comfortabele omgeving voor onze klanten kunnen garanderen. Stap Inkorama binnen en laat onze kunstenaars jouw visie transformeren in een meesterwerk dat een leven lang meegaat.

Maak kennis met onze getalenteerde artiesten…

Finchtattoo

Met 25 jaar ervaring, gespecialiseerd in blackwork, lijntekeningen en kalligrafie.

art.of.cris

Cris brengt Roemeens realisme rechtstreeks uit ‘Playa di Boreanca’ op je huid.

louloustattooparlour

Loulou is meester van kleine, strakke lineaire tatoeages die indruk maken.

m_zdanio

Poolse finesse ontmoet complexe fineline en semi-realistische ontwerpen.

Laura Moras

Moras.INK

Hi, in april 2023 was het eindelijk zover, wat al lang kriebelde werd werkelijkheid, mijn eigen zaak! In een ver verleden deed ik mijn stage als kapster in het klein Kwafé’ke maar al snel kriebelde het om mijn creatieve geest uit te breiden. Inkt is mijn beste vriend geworden. Moras.Ink is een droom die uitkomt. Tekenen, ontwerpen,…stilzitten is niets voor mij.

Ondertussen mag ik me dan ook al trotse eigenaar noemen van enkele mooie diploma’s. Je kan bij mij terecht voor tattoo’s, semi-permanente make up en medische tattoos. Anno 2024 zijn mooie lippen en wenkbrauwen niet meer weg te denken, waardoor ik me een aantal jaar geleden specialiseerde in wenkbrauwen en lippen. Wie me kent weet dat ik een groot hart heb, ik zal altijd luisteren naar de mensen en ze nog mooier maken dan ze eigenlijk al zijn.

Elke dag, elke cliënt is een unieke uitdaging die we samen waarmaken! Hopelijk tot snel? 

Openingsuren

Dinsdag

10u - 20u

Woensdag

10u - 20u

donderdag

10u - 20u

vrijdag

10u - 18u