Di Palmo’s Take Over

Een stukje Italië voor jouw event

Catering di Palmo

Hi! Wij zijn Annelies, Dimitri en Sander en samen runnen we de cateringzaak Di Palmo. 

Wat enkele jaren geleden startte als een pop-up pizza place in de prachtige zomerbar Barbaar, groeide al snel uit tot een volwaardig catering concept. Sindsdien brachten we vanuit onze Piaggio steeds een stukje van Italië naar al jullie events en we hopen dit nog lang te blijven doen!

Tine haar eeuwige enthousiasme en haar zotte ideeën inspireerden ons echter ook om mee te springen in haar nieuwe project en droom: Kafé Kwafé. Een prachtig pand op een toplocatie in Edegem waar alles samenkomt. Vrienden en familie, werken en ontspannen, talent en een tikkeltje chaos? Dat klinkt als op ons lijf geschreven. We gingen meteen aan de slag en werkten enkele concepten uit die we met heel veel enthousiasme aan jullie willen voorstellen!

Het resultaat? Wel, heel eenvoudig! Je kan vanaf april 2024 de prachtige parktuin met bijhorende bistro huren voor privé events in het weekend. Voor de catering kan je op ons rekenen! We werkten drie formules uit, steeds vertrekkend vanuit ons favoriete thema: outdoor cooking.
Onze troeven blijven dezelfde… Massa’s gezelligheid in een ongedwongen sfeer, kwaliteit en flexibele service. Er zijn eindeloze mogelijkheden en het gekste idee vinden we vaak nog het leukste!