Fashionshop Mestach

Musthaves voor elke kleerkast

Fashionshop Mestach

MESTACH, mijn fashionshop geïnspireerd door mijn achternaam, vond zijn oorsprong als een spontane, creatieve uitlaatklep in 2020. Het avontuur begon met het delen van trendy outfits op Instagram, waar al snel het besef ontstond dat ik net zo goed mijn eigen unieke stijl kon omzetten in een eigen webshop.

Bij MESTACH selecteer ik zorgvuldig stukken die ik beschouw als absolute musthaves voor elke kledingkast. Mijn voorliefde voor een tikkeltje stoere uitstraling is duidelijk te zien in de collecties. Ik omarm de oversized look, een vleugje boyish flair, maar altijd met een subtiel vleugje verfijning.

Onlangs heeft MESTACH haar eigen label gelanceerd, waardoor ik de kans krijg om 100% mijn eigen visie te vertalen naar stijlvolle kleding. Verwacht een collectie die stoer en gedurfd is, maar tegelijkertijd verfijnd, zodat je altijd zal shinen! Ik kan niet wachten om jullie binnenkort persoonlijk te verwelkomen in de pop-up shop!

Voor wie niet kan wachten, neem alvast een kijkje in de online shop. Ontdek de unieke stukken die MESTACH te bieden heeft en tot heel snel! 

Openingsuren

Woensdag

11 - 18u

Vrijdag

11 - 18u

Zaterdag

12u - 15u

Je kan ook een afspraak maken.